Ufficio del turismo della Provence Verte

You are here: Verblijfsmogelijkheden

 Verblijfsmogelijkheden

De toeristische dienst van de Groene Provence staat tot uw beschikking om u te helpen bij uw zoektocht naar uw ideale vakantieplek. Onze adviseurs hebben het grootste deel van de verblijfsmogelijkheden zelf bezocht en zullen u graag helpen bij uw keuze. Onze toeristische dienst beschkt ook over een eigen reservatiecentrale, om uw boeking nog eenvoudiger te maken, zonder meerkosten.

Contacteer ons op +33 (0)494 720 421


Chambre d’hôtes (gastenkamers) in de Provence

Ontdek de charme van een verblijf in gastenkamers in de Groene Provence en laat u tijdens uw verblijf door uw gastheer en gastvrouw informeren over leuke tips. U heeft de keuze uit meer dan 120 charme-gastenkamers in de Groene Provence, tussen Aix-en-Provence, Hyères en de Verdon.

Een gastenkamer in de Provence vinden


Hotels in de Provence

In de regio van de Groene Provence liggen er een 30-tal hotels. U vindt er zeker uw kleine paradijs met al het nodige comfort, gaande van een klassehotels tot en met een simpele stop voor Ă©Ă©n nacht.

Een hotel in de Provence vinden


Huurwoningen in de Provence

De toeristische dienst van de Groene Provence werkt samen met een 100-tal verhuurders van vakantiewoningen. Onze adviseurs hebben alle accommodaties bezocht en gekeurd. Contacteer ons voor uw keuze van een vakantiewoning en geniet van onze Provence in alle onafhankelijkheid.

Huurwoningen in de Provence


Kamperen in de Provence

Met het geschikte klimaat van onze Provence, kan u met volle teugen genieten van kamperen in volle natuur. Onze regio beschikt over een tiental campings. Zowel grote campings, uitgerust met zwembaden, animatie en alle nodige comfort, maar ook kleine campings met basiscomfort, voor de liefhebbers van de natuur.

Een camping in de Provence vinden

© La Provence Verte - Maison du Tourisme - Carrefour de l'Europe - 83170 Brignoles - Tel : +33 (0) 494 720 421 - Fax : +33 (0) 494 720 422
General mentions - Email : contact@provenceverte.fr - Website : www.la-provence-verte.net - Weekend website : www.sejourprovence.com - Openingstijden